Plasa de tantari, siguranta pentru casa ta!

Prezenta insectelor nu creeaza tuturor o stare de disconfort accentuat, iar pentru a remedia aceasta situatie, este necesar sa ne protejam casa, mai exact prin instalarea plaselor de tantari ferestrelor si usilor, pentru o protectie speciala. Plasele pentru insecte sunt o investitie esentiala, avand avantajul ca nu vei avea surprize neplacute. Aceste plase pentru insecte sunt o bariera eficienta impotriva accesului insectelor, in special al tantarilor, in interiorul casei tale. Astfel, plasele fac diferenta in ceea ce priveste blocarea intrarii insectelor, in special a insectelor zburatoare si contribuie semnificativ la confortul locuintei tale.

Alege cu grija plasele impotriva tantarilor, potrivite pentru ferestrele si usile tale, astfel incat sa ofere o bariera rezistenta, care nu le va permite acestor insecte sa intre in locuinta ta. Tantarii, alaturi de alte insecte, nu creeaza un disconfort sustinut, iar noi nu straduim sa le evitam cat mai multe posibilitati. Alege cu siguranta plasa tantari!

Plase de tantari - pe balamale sau pliabile?

Plasa de tantari pe balamale este o optiune practica, dar si cea pliabila este de asemenea potrivita. Plasele de insecte au un sistem simplu de prindere, astfel incat sa poata fi potrivite perfect pe toate ferestrele pe care le ingrijesc. Fiecare sistem de plasa de insecte este simplu de montat, facand procesul usor si fara a necesita ajutor suplimentar. In setul dedicat plaselor de insecte, vei gasi toate instructiunile necesare pentru o montare corespunzatare.

Plasele de insecte pe balamale, cat si cele pliabile, au moduri diverse de deschidere. O plasa de insecte pe balamale este fixata, iar deschiderea si inchiderea sunt realizate simplu si eficient. Optand pentru plasele de tantari pe balamale, trebuie sa le scoti complet si sa le remontezi primavara, atunci cand te folosesti din nou. Aceste tipuri de plase permis depozitarea usoara pe perioada anotimpurilor reci.

Plasa de tantari pliabila - practica intotdeauna, acest tip de plasa pentru tantari se deschide si se inchide pe intreaga latime a ferestrei, fara a iesi in exteriorul cadrului prea mult. Asezarea plasei de insecte este pliabila in stanga sau in dreapta sau chiar sus, asa cum iti doresti si este o varianta clara si usor de utilizat.

Accesorii extra pentru plasa de insecte

Ai posibilitatea sa imbunatatesti plasa de insecte cu accesorii potrivite pentru aceasta. Fiecare accesoriu este practic si specific in totalitate plasei de insecte pe care o ai. Investeste intr-o plasa de insecte de calitate, iar diferenta va fi semnificativa. Accesoriile iti vor oferi posibilitatea sa personalizezi plasa de insecte conform preferintelor tale. Spune pa acestor insecte zburatoare din casa ta!

Noi, echipa de la PVC Mag, iti punem la dispozitie kit-ul complet pentru plasele cu insecte sau chiar si accesorii pentru acestea. Alege toate acestea, astfel incat sa se potriveasca perfect cu ferestrele si usile din PVC pe care le-ai montat in casa ta.

Plasele de tantari sunt o varianta practica, oferindu-ti siguranta de fiecare data. Investeste si stai in acestea chiar si atunci cand ai ocazia, vei face o alegere potrivita pentru ferestrele si spatiile locative din casa ta.

Comentarii

Articole similare