Ce tipuri de plase de tantari poti achizitiona?

Cu totii ne dorim ca mai ales in zilele toride ale anului sa avem mereu ferestrele deschise la locuinta noastra, pentru a permite aerului sa intre-n aceasta. Ferestrele ne ofere lumina naturala din casa noastra, iar cele mai intalnite sunt cele din PVC, datorita preturilor accesibile, dar si a designului simplist si usor de integrat in fiecare locuinta.

Existand diverse tipuri de plase de tantari pentru ferestrele de PVC le vei gasi pe cele practice. Plasele de tantari sunt atat pe balamale, cat si tip plisse. Astfel tie-ti va fi mult mai usor sa o achizitionezi pe acestea. Alege mereu plasele de tantari pentru ferestrele tale, vei simti cu siguranta o diferenta considerabil dupa ce acestea vor fi montate ferestrelor tale.

Plasele de tantari pe balamale

Atunci cand ne confrunta cu tantarii, mai ales vara, in serial toride, avem nevoie de o protectie specifica. Plasele de tantari sunt usor de montat, fiind conectate la balamalele fiecarei ferestre din PVC. Achizitionand o astfel de plasa antitantari, vei putea sa dormi intreaga noapte cu fereastra deschisa, fara a fi deranjat de aceste insecte.

Tantarii ne deranjeaza atat pe nou adultii, cat si pe cei mici, lasandu-ne diverse intepaturi pe corp. Alege si tu plasele antittantari pe balamale, acestea sunt usor de montat si de demontat, iar ulterior nu te vei mai confrunta cu prezenta insectelor ce sunt atrase de lumina in locuinta ta. Fiecare plasa de tantari este usor de curatat, trebuie doar sa o demontezi, iar cu ajutorulul unui dus sau a unui burete cu apa o vei curata.

Plase de tantari tip plisse

Plasele de tantari tip plisse sunt o varianta inedita. Acestea se monteaza de asemenea fiecarei ferestre de PVC pentru ca tu sa o utilizezi zilnic. Plasa de tantari tip plisse sau pliabila are un sistem de montare usor, ce nu necesita mai mult de 5-10 minute. Fiecare plasa de acest tip se monteaza cu ajutorul unui sistem ce nu ii permite acesteia sa se defecteze.

Plasa de tantari tip plisse poate fi montata atat orizontala, cat si verticala, pentru ca tu sa ai o experienta de utilizare cat mai simpla. Plasa de tantari montata vertical, este potrivita mai ales pentru usile de PVC, fiind mult mai usor de actionat decat una orizontala.

Plasa de tantari tip plisse este actionata orizontal, potrivita mai ales pentru ferestre. O vei deschide pe aceasta numai atunci cand ai nevoie de mai mult acces la fereastra, nefiind necesara utilizatea acesteia in fiecare zi. Acesta iti va proteja locuinta de prezenta insectelor atrase predominant seara de lumina. Vezi pe site-ul nostru pvcmag.ro pordusele pentru tamplaria PVC!

Plasele de tantari sunt o necesitate pentru fiecare dintre noi, mai ales cei ce locuim in zonele in care sunt foarte prezenti tantarii din pricina umiditatii. Veti avea parte de o relaxare corespunzatoare, dar si de un somn corect, de fiecare data cand veti dormi cu fereastra deschisa si plasa nu le va permite tantarilor sa intre.

Vrei ca in locuinta ta sa nu isi mai faca simtita prezenta tantarii? Achizitioneaza plasele de tantari pentru ferestrele locuintei tale!

Comentarii

Articole similare