SC PVCMAG SRL (pvcmag.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs:

Plata ramburs se efectueaza in lei, integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Suma maxima acceptata la plata numerar este de 4999 lei.

Daca SC PVCMAG SRL nu solicita, in functie de situatie, un anumit tip de plata (ex. avans), plata se va face numerar in lei, integral, la livrare, in sistem ramburs. In cazul pachetelor livrate prin curier, acesta va emite chitanta clientului.

In cazul in care comanda este impartita in mai multe livrari, vei plati suma aferenta livrarii efectuate.
Plata la sediu:

Plata trebuie efectuata integral la sediul magazinului aflat in orasul Titu, judetul Dambovita, strada Garii, nr 33.

Plata online - EuPlatesc.ro:

Poti plati online cu cardul personal sau al companiei tale, in conditii de siguranta deplina. Datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si criptate.

EuPlatesc.ro ofera servicii gratuite detinatorilor de card care detin un card bancar emis in Romania (domestic sau international). Orice detinator de card poate folosi cardul personal la magazinele virtuale romanesti, in conditiile in care banca emitenta ii permite acest lucru.

Pentru efectuarea platii, vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso).

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON, EUR si USD.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Ordin de plata / transfer bancar:

Va recomandam ca inainte de a face plata prin virament bancar (ordin de plata) sa asteptati confirmarea ca toate produsele din comanda dumneavoastra sunt in stoc si pot fi livrate. Vei primi aceasta informatie in scurt timp dupa ce comanda dumneavoastra a fost inregistrata in sistem. De asemenea, factura proforma o veti primi prin email in format electronic.

Produsele se livreaza (ridica) dupa ce s-a efectuat transferul, in contul de mai jos:

Nume firma: SC PVCMAG SRL

Cont lei: RO03RNCB0133169513460001

Cod unic de inregistrare: 43852260

*Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii se poate dura inre 24 si 48 de ore.

Nota:

Platile cash au urmatoarele limitari conform legii 70/2015 actualizata:

  1. pentru persoanele juridice platile in numerar sunt limitate la 5000 de lei si diferenta se va plati prin banca.
  2. pentru persoanele fizice:
    - daca factura este de 10.001 (adica mai mare de 10.000 lei) plata este limitata la 5000 lei numerar si restul se va plati prin banca
    - daca factura este pana la 9.999 lei se poate incasa toata suma numerar.