Despre noi

Cine suntem?


Suntem PVCmag.ro și suntem aici să ajutăm persoanele care doresc să scape de disconfortul creat de insectele ce patrund în locuință și neplăcerile cauzate de tâmplăriile deteriorate sau învechite și care valorizează o viață liniștită, să scape de aceste neplăceri prin plasele noastre contra insectelor, accesoriile pentru tâmplăriile pvc sau aluminiu, personalizate sau confecționate de către experții noștri în domeniu, ceea ce vă va permite să duceți o viață liniștită, confortabilă și în siguranță.

Misiunea PVCmag.ro:

Misiunea noastră este de a crea, de a dezvolta și a găsi cele mai bune și eficiente soluții care sa ofere clienților noștri o viață mai confortabilă, sigură și o valoare mai mare a locuinței în care trăiesc.

Viziunea PVCmag.ro

Noi credem în locuințe mai eficiente, confortabile, sustenabile și mai sigure. Credem ca toți oamenii merită o viață mai bună și fericită.

Valorile noastre sunt:

  • Dedicare - cel mai valoros bun al nostru este cuvântul nostru. Dedicare pentru noi înseamnă respectarea promisiunilor către colegi, clienți și parteneri.
  • Apetit pentru nou și inovație - căutăm tot timpul și ne informăm pentru a găsi cele mai bune și inovatoare soluții in momentul de față. Căutăm sa aducem produse cât mai eficiente, utile și ușor de utilizat pentru clienții noștri.
  • Integritate - ne focalizăm pe integritate, pentru a face absolut tot ce este corect pentru clienții și partenerii nostri. Îi tratăm pe ceilalți exact cum dorim sa fim noi tratați.
  • Deschiderea si receptivitatea - suntem mereu deschiși în a asculta și a recepționa părerile clienților noștrii. 

În fiecare zi lucrăm eficient, cu energie pozitivă pentru a vă oferi produse și servicii valoroase.


Denumire societate comercială:

SC KAMAT EXPERT CONSTRUCT SRL
CIF: 28523247
Reg. Com.: J15/396/2011
Adresa: Dambovita, Titu, Str. I.C. Visarion Bl 8 Et 1 Ap 1 Ap1 et1, 135500, România
Telefon: 0786241288
Banca: Banca Comerciala Romana; IBAN: RO80RNCB0133122822910001
Website: www.pvcmag.ro 

Adresa de email contact: