Etapele de montare ale unei plase de tantari pe balamale!

De fiecare data, mai ales in perioada anotimpului cald, ne confruntam cu o veche problema, anume cea a insectelor nedorite in casa noastra. Seara ne dorim sa stam cu ferestrele deschise, sa avem aerul proaspat si curat, insa de multe ori, ne simtim incomozi din cauza prezentei tantarilor. Daca si tu te confrunti cu aceasta problema, trebuie sa faci ceva.

Solutia perfecta in acest caz este plasa de tantari pentru ferestre termopan. Aceasta poate fi montata simplu de fiecare dintre noi. Urmeaza pasii pentru montare plase tantari termopan si vei face o alegere cat se poate de buna. Chiar daca ti se pare la inceput grea montarea lor, ulterior vei descoperi cat de simplu este sa faci acest lucru.

Pasul 1

Montarea plaselor de tantari incepe prin masurarea golului ferestrei. Pentru a achizitiona plasa de tantari necesara, trebuie sa stii dimensiunile exacte. Vei putea face acest lucru intr-un mod simplu sau o poti alege pe cea potrivita din optiunile disponibile. Ulterior, vei primi comanda care contine plasa de tantari pe care ai ales-o.

Fiecare set care contine o plasa de tantari va avea in componenta sa bare de aluminiu, coltari, balamale, clipsuri, manere, chedere si multe alte elemente necesare. Alegand si tu plasele de tantari, nu vei mai avea nicio bataie de cap cu acestea.

Pasul 2

Chiar daca pentru unii dintre noi, aceasta pare o munca grea, nu te vei confrunta cu probleme in aceasta etapa. Va trebui sa masurati exact spatiul si sa pregatiti barele de aluminiu. Daca acestea sunt mai lungi, le poti taia cu ajutorul unui instrument specific. Ulterior, odata ce ai masurat toate laturile si ai pregatit fiecare bara de aluminiu, vei putea crea treptat cadrul.

Utilizand coltarii vei putea forma cadrul pentru plasa de tantari, apoi va trebui sa atasezi balamalele, manerele si clipsurile. Acestea se ataseaza de cadru cu ajutorul suruburilor pe care le vei gasi in setul pentru montarea plasei de tantari.

Adaugand aceste accesorii cadrului pentru plasa de tantari, va trebui sa montezi cadrul pe fereastra de PVC. Vei insuruba balamalele de rama de PVC a ferestrei pentru a o pozitiona corect pe aceasta.

Pasul 3

Ultimul pas este acela de a adauga si plasa la cadrul. Odata ce balamalele au fost atasate ferestrei de PVC cu ajutorul cadrului, pentru ca distanta sa fie exacta, trebuie sa adaugi si plasa. Aceasta se monteaza rapid. Vei utiliza doar o surubelnita sau o roata speciala pentru a introduce plasa. Vei lua plasa, pe care o vei pozitiona pe partea de sus a cadranului, in care se afla un mic sant, pe fiecare latura. Cu ajutorul rotitei sau a unei unelte, precum varful surubelnitei, vei introduce in acel canal plasa, pentru ca aceasta sa ramana intinsa. Vei elimina excesul de plasa si vei monta ulterior plasa de tantari in exteriorul ferestrei tale.

Urmand pasii de mai sus, vei monta cate o plasa de tantari pentru fiecare fereastra a locuintei tale. Alege calitatea de fiecare data, mai ales cand este vorba de o plasa pentru tantari. Pe site-ul nostru, pvcmag.ro, vei gasi o gama variata de plase pentru tantari!