Ce trebuie sa stiu despre instalarea plasei antitantari

Plasa antitantari este un accesoriu de care toata lumea are nevoie. Mai ales in plin sezon estival cand insectele dau navala, ne amintim ca ar fi fost bine de comandat si acea plasa antiinsecte.

Pentru cei care au nevoie de acest tip de accesoriu se vor bucura sa descopere in gama noastra kituri complete de plase. Montarea este una facila, deci cu atat mai multe avantaje vor avea.  

Este plasa antiinsecte rezistenta si la insistentele pisicilor?

Pentru cei care au animale de companie si mai ales feline exista si aceasta problema. In cautarile lor de plasa tantari rezistenta la pisici isi vor da seama ca nu exista o tipologie de accesorii de acest tip. Iata insa ce puteti face pentru a alege ceva corespunzator nevoii voastre:

  • Alegeti una sigura si rezistenta

Fie ca vorbim de cele din PVC sau cele din aluminiu, important este sa aiba in componenta lor materiale durabile si mai ales rezistente la rupere. Unele feline au o atractie deosebita pentru aceste accesorii si cu fiecare ocazie cu care vor avea plasa antiinsecte in fata lor vor incerca sa o rupa in incercarea de a trece prin ea.

  • Montaj sigur

Cand vine vorba de instalare plasa tantari va recomandam sa faceti totul la nivel profi. O plasa antiinsecte va fi rezistenta si daca este montata corect.

In plus, luati in considerare plasele antiinsecte fara balamale, cele fixe, astfel incat oricat s-ar juca si ar insista pisicile sa nu aiba sanse sa deschida plasa. De preferat de asemenea ca plasa sa aiba dimensiuni mici ale ochiurilor plasei.

Nu va poate garanta nimeni ca pisicile nu vor continua sa insiste fie sa se joace, fie chiar sa sara pe plasa antiinsecte. Alegand insa ceva de calitate aveti toate sansele sa minimalizati dezastrul. 

Plasa antiinsecte versus alte metode traditionale antiinsecte

Pentru cei care au pisica crescuta in interior si se gandesc ce este mai rentabil sa aleaga poate ca merita sa facem o nota comparativa intre plasa antiinsecte si alte metode traditionale antiinsecte. Plasa, spre deosebire de produsele chimice, nu afecteaza calitatea aerului. Sunt usor de intretinut si nu au nevoie de produse speciale pentru curatare.

De asemenea, fata de lumanarile speciale sau dispozitivele diverse care emana vapori de uleiuri esentiale, plasa antiinsecte nu impune niciun efort. Felinele pot fi si ele ca si oamenii mai sensibile la anumite mirosuri sau arome. Nu este cazul ca acestea sa fie masura de siguranta pe care o luati pentru a tine la distanta insectele. Desigur, sunt si variante naturale, solutii homemade sau plante care au un efect similar. Dar si asta presupune un efort, in sensul de a cumplara plante specifice sau de a amenaja langa geam un loc special unde sa tineti tot altarul solutiilor antiinsecte. Plasa antiinsecte va fi insa mai utila, mai practica.

Acestea fiind spuse, va invitam in pagina oficiala la sectiunea plase antiinsecte sa va gasiti varianta potrivita voua, fie ca vorbim de cea montata la ferestrele camerelor, fie cea la balcoane.

Comentarii